Vrei sa ii spui ca il placi, dar cum sa o faci?

Vrei sa ii spui ca il placi, dar cum sa o faci

Vrei sa ii spui unui baiat ca il placi, dar nu stii cum sa faci asta? Nu esti singura. Acest lucru poate fi extrem de speriat pentru multi oameni. Dar, cu cat esti mai pregatit, cu atat mai usor iti va fi sa te manifesti si sa ii exprimi sentimentele tale.

In primul rand, inainte sa ii spui ca il placi, trebuie sa te asiguri ca sentimentele tale sunt reale. Fa-ti timp sa te gandesti la sentimentele tale si sa fii sigura ca acestea sunt sincere si nu sunt bazate doar pe infatisarea sau intalnirile voastre. Daca esti sigura ca il placi si ca ai sentimente adevarate pentru el, atunci poti trece la pasul urmator.

In al doilea rand, trebuie sa te pregatesti pentru aceasta discutie. Daca ai un stil de comunicare direct si stii cum sa ii vorbesti fara sa te simti speriata, atunci acest lucru poate fi usor. Dar, in cazul in care nu esti sigura cum sa abordezi aceasta discutie, poti sa faci ceva pentru a-ti imbunatati abilitatile de comunicare. Citeste despre modul in care comunici si efectueaza exercitii de pregatire pentru a-ti forma abilitatile de comunicare.

In al treilea rand, trebuie sa iei in considerare si sentimentele sale. Inainte de a-i spune ca il placi, asigura-te ca este confortabil in preajma ta si ca nu se simte presat. Este important sa ii acorzi timp sa se gandeasca la sentimentele sale si sa ii oferi spatiul sa se exprime liber.

In al patrulea rand, trebuie sa te pregatesti sa ramai pregatita pentru orice fel de raspuns. Nu stii ce sa astepti si, prin urmare, este important sa te pregatesti pentru orice. Daca el nu iti poate oferi sentimentele pe care le astepti, nu ar trebui sa te simti respins sau vinovat pentru sentimentele tale.

In cele din urma, nu ai de ce sa te temi de a-i spune ca il placi. Cu cat esti mai pregatit, cu atat mai usor iti va fi sa faci acest pas si sa ii exprimi sentimentele tale. Desi poate fi un lucru dificil, poate fi si extrem de satisfacator.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *