Cum alegem produse de machiaj de calitate?

Produsele de machiaj sunt extrem de importante in viata doamnelor și domnișoarelor care adoră să se exprime prin intermediul machiajului și care își doresc să aibă mereu cele mai bune rezultate. Alegerea unor produse de machiaj poate fi o veritabilă încântare însă uneori ne poate fi destul de greu să decidem care sunt produsele în care am putea investi mai mult și care merită mai multă atenție în procesul de selecție. Ba mai mult, unele produse de machiaj trebuie să fie alese în funcție de caracteristicile pielii, aspect de care trebuie să ținem cont dacă ne dorim un machiaj uniform și care să arate bine.

Fondul de ten

Cum putem recunoaște un fond de ten de calitate, un fond de ten bun? Acesta trebuie să beneficieze de o putere mare de acoperire pentru a uniformiza tenul, dar și de ingrediente care lasă pielea să respire. Pentru un fond de ten care respectă sănătatea pielii tale, îndreptă-ți atenția spre mărci specializate în îngrijirea pielii. Pentru a verifica capacitatea de acoperire a fondului de ten aplică-l pe mână pe o pată sau pe o aluniță.

Pudra

La fel ca și în cazul fondului de ten, este important să alegem o pudră de calitate care să nu obstrueze porii, nici să usuce tenul. Poți opta pentru mărcile vândute în farmacie care respectă în general sănătatea pielii sau poți alege de pe https://www.pourellebeauty.ro/produse-machiaj produse de la cele mai renumite branduri de frumusețe din domeniu. În privința nuanței, trebuie să o alegi pe cea mai apropiată de pielea ta.

Mascara

În ziua de azi, există o gamă variată de mascara pe piață. Important este sa alegi produsul care ți se potrivește, și să optezi pentru mascara cu aplicator de calitate. De asemenea, ai putea să mizezi pe mascara “definition” pentru a obține un rezultat de efect.

Creionul de ochi

Creionul de ochi trebuie să aibă o textură catifelată pentru o aplicare eficientă. Pentru a te convinge de calitatea sa trebuie să îl aplici pe mână sau, pentru a merge la sigur, să alegi produse de la brnaduri renumite.

Rujul de buze

De la un ruj de buze așteptăm două lucruri: să reziste cât mai mult și să aibă o culoare vibrantă. Nu ezita să testezi rujul înainte de a-l cumpăra și să dai cu degetele peste buze după câteva minute pentru a-i testa rezistența.

Fardul de pleoape

Iată produsul care te poate pune cu adevărat în dificultate, fardul de pleoape fiind disponibil în foarte multe variante pe piață. Trebuie să alegi un fard de pleoape suficient de pigmentat, adică unul care nu se șterge aât de ușor, care să reziste. Pentru a testa rezistența, pune puțin fard pe degete și aplică-l pe mână. Dacă observi o culoare vie, puternică, acesta este un semn bun. Dacă încerci să ștergi fardul cu degetele și acesta nu se lasă șters atât de ușor, înseamnă că este vorba de un fard de calitate.

Anticearcăn

În general, un anticearcan trebuie să fie ales cu 1-2 nuanțe mai deschise față de fondul de ten pentru un efect de deschidere a privirii și un efect de iluminare. Textura trebuie aleasă cu grijă deoarece zona de sub ochi este una sensibilă și poate avea o textură diferită față de restul tenului.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *