Aplicarea genelor false in cele mai usoare moduri

Aplicarea genelor false in cele mai usoare moduri

In ultimii ani, aplicarea genelor false a devenit una dintre cele mai populare tendinte in industria modei si a frumusetii. Genelor false le ofera purtatorilor o privire glamour, in timp ce le ofera un aspect mai natural si mai lung. Cu toate acestea, aplicarea lor poate fi uneori dificila si destul de costisitoare. Din fericire, exista cateva moduri usoare de a aplica genele false, astfel incat toata lumea sa poata profita de beneficiile pe care le ofera.

Primul pas este sa alegeti cea mai buna pereche de gene false pentru aspectul pe care doriti sa il obtineti. Daca doriti sa obtineti un aspect mai dramatic, atunci ar trebui sa alegeti gene false cu un fir mai gros si cu varfuri mai lungi. Daca preferati un aspect mai natural, atunci ar trebui sa alegeti gene false subtiri si cu varfuri scurte.

In al doilea rand, trebuie sa pregatiti genele false pentru aplicare. Acest lucru se poate face prin pre-indoirea genelelor false cu o pensula pentru a le face mai usor de manevrat. Apoi, trebuie sa aplicati un strat subtire de adeziv pe spatele genelelor false, astfel incat sa se lipeasca pe pleoapa.

Ultimul pas este sa aplicati genele false. Acest lucru se poate face cu ajutorul unei pensule. Incepeti prin a glisa genele false de la coltul intern al ochiului si deplasati-le spre coltul extern. Apoi, folositi pensula pentru a le lipi de pleoapa, incepand din partea din mijloc si aplicand presiune usoara pentru a le fixa.

Aplicarea genelor false nu trebuie sa fie dificila. Acest lucru poate fi facut usor, daca sunteti atenti la detalii si folositi produse de calitate. Cu putina practica, oricine poate aplica gene false intr-un mod ideala si cu usurinta.

Articole recomandate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *