De ce sunt barbatii dezordonati?

De ce sunt barbatii dezordonati

Exista o teorie comuna care spune ca barbatii sunt mai dezordonati decat femeile, desi cercetarile au aratat ca acest lucru nu este intotdeauna adevarat. Exista, totusi, unele motive reale care explica de ce barbatii sunt mai predispusi sa aiba un comportament dezordonat.

Primul motiv, si cel mai evident, este acela ca majoritatea barbatilor nu au fost crescuti sa fie ordonati. Parintii ii invata pe copii sa isi faca temele si sa se comporte civilizat, dar rareori se concentreaza asupra curateniei. Barbatii pot ajunge adulti fara sa fi primit niciodata invataturi despre cum sa pastreze curatenia in casa sau in birou. Pe langa acest aspect, multi barbati nu realizeaza cat de mult poate sa ajute curatenia in cresterea productivitatii si a eficientei lor.

Un alt motiv este acela ca barbatii au tendinta de a fi mai pragmatici decat femeile. Ei sunt mai predispusi sa gandeasca in termenii eficientei si ai costurilor, in schimbul curateniei. Multi barbati vor sa-si faca treaba cat mai repede si sa uite de curatenie, din cauza ca este un factor mai putin important in ceea ce priveste rezultatele.

In cele din urma, multi barbati se simt prea obositi si prea stresati pentru a se ocupa de curatenie. Este o sarcina care necesita timp, energie si dedicare, si multi barbati nu se simt pregatiti sa faca fata acestor provocari. Acesti barbati isi dau seama ca anumite aspecte ale vietii, cum ar fi curatenia, sunt necesare, dar nu se simt pregatiti sa le faca fata.

In concluzie, exista mai multe motive pentru care barbatii sunt mai predispusi sa aiba un comportament dezordonat. Acestea includ lipsa de educatie despre curatenie, tendinta de a fi mai pragmatici, precum si oboseala si stresul care pot impiedica barbati sa isi faca treaba. Cu toate acestea, multi barbati isi pot schimba comportamentul prin educatie, disciplina si rabdare.

Articole recomandate

Lasă un răspuns